Agenda

Kijk hieronder wat er allemaal voor workshops op de agenda staan in het zomerprogramma. Ook op woensdag 27 juli en donderdag 18 augustus komen er nog workshops aan. Op de hoogte gehouden worden? Stuur me een berichtje of schrijf je onderaan mijn site in voor de nieuwsbrief.

Maandag 8 & woensdag 17 augustus: Wobbel & Natuur

Samen met Creatief Brein Femke neem ik je mee op Wobbelyoga avontuur en daarna gaan we samen het bos in om een natuurkunstwerk te maken.

♡ Ouder & Kind
♡ 4-8 jaar (maximaal 1.40m lang)
♡ 13.30-16.00 uur
♡ In het buitengebied van Zutphen
♡ € 45,- per koppel
♡ Ouder & Kind: samen met mama, papa, opa, oma, buurvrouw, oppas, neef, grote broer enz.

Maandag 15 augustus: Wobbel en Gebarentaal

Hoe communiceer je met elkaar? Door taal, met je ogen, met gebaren…. Loes Willink is gebarentaaldocent en neemt in het tweede deel van deze workshops de kinderen mee op gebarenavontuur. Dus eerst ga je samen Wobbelen, daarna spelen de kinderen samen gebarenspellen en genieten de ouders van een drankje én van hun kinderen in communicatie met elkaar.

♡ Ouder & Kind
♡ 4-8 jaar (maximaal 1.40m lang)
♡ 9.30-11.30 uur
♡ Eefde
♡ € 35,- per koppel
♡ Ouder & Kind: samen met mama, papa, opa, oma, buurvrouw, oppas, neef, grote broer enz.

Woensdag 10 augustus: Verbindend Spelen & Wobbelyoga

Heb je altijd al kennis willen maken met Sherborne Samenspel? En Wobbelyoga? En wil je meer weten over hoe ik werk? Kom dan naar deze speciale kennismakingsworkshop. Er is één voorwaarde: er komt een fotograaf, niet de minste: Aukje Simone, om foto’s te maken van hoe ik werk. Deze foto’s kan ik in de toekomst online gebruiken. Je kunt dus alleen deelnemen als je hiermee akkoord gaat.

♡ Ouder & Kind
♡ Vanaf 2,5 jaar
♡ 10.30 – 11.30 uur
♡ Locatie: Wijkcentrum Waterkracht
♡ Speciaal tarief: gratis onder voorwaarde dat jullie foto’s gepubliceerd mogen worden
♡ Je krijgt na de workshop twee foto’s van jullie zelf, voor eigen gebruik

Geef je op!

    Wat is Wobbelyoga?

    Een Wobbel is een balansplank. In je fantasie kan het alles zijn: een zee, een molshoop, een schommel… En jij kunt alles proberen op de Wobbel! Door de Wobbel wordt kinderyoga nóg speelser en uitdagender. En helemaal tof vind ik dat het een Nederlands product is en dat Wobbel met gecertificeerd hout en duurzame grondstoffen werkt en nadenkt over herplanting van bomen.