Studio Rafiki | Kindercoaching
318
page-template-default,page,page-id-318,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kindercoach Eefde (Zutphen)

Als kindercoach neem ik kinderen (soms samen met hun ouders) mee op ontdekkingsreis in hun lijf, naar de sensaties en emoties die het kind daar ervaart. In mijn sessies is de kracht van het kind het vertrekpunt.

Doordat de focus daar ligt, werken we wel aan een hulpvraag, maar zijn we niet constant bezig met iets negatiefs aandacht te geven (datgene dat niet goed gaat). Werken vanuit wensen en verlangens maakt dat dingen weer gaan stromen en je vooruit kunt in plaats van terug.

Yoga, Sherborne Samenspel & natuurcoaching.

Sherborne Samenspel is, net als yoga, lichaamsgericht. Een echt “doe”-methode, gericht op het vergroten van zelfvertrouwen bij kinderen en het versterken van de hechting tussen het kind en zijn/haar ouder(s)/verzorger(s). De spelletjes komen uit de Sherborne bewegingspedagogiek.

Geregeld neem ik het kind (of de kind en de ouder samen) mee naar buiten, de natuur in. In de natuur liggen prachtige metaforen voor onze ontwikkeling, onze gevoelens en binnenwereld, voor het oprapen.

Voor wie?

Lichaamsgerichte (natuur)coaching is voor kinderen die hun binnenwereld beter willen leren kennen. Voor kinderen die met continue spanning rondlopen. Voor kinderen met woede-uitbarstingen, paniekaanvallen, huilbuien. Voor kinderen die zich somber, gevoelloos of lusteloos voelen. Voor welke hulpvraag dan ook; ons lijf vertelt ons namelijk zoveel. Meer dan we kunnen bedenken met ons hoofd.

Als je van binnen iets oplost, of het er simpelweg even mag zijn (het is helemaal oké), is het gedrag daarna vaak anders of krijgt het meer betekenis. Met kinderyogacoaching leren kinderen te voelen, door het moment NU te ervaren. Want alleen het NU kun je voelen. En ze leren dat ze helemaal oké zijn, dat ze er mogen zijn

Rol van de ouder(s)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe lang duurt een sessie?
45 minuten tot een uur.

Investering
* Intake €50,-
* Sessie €65,-

Prijzen zijn incl BTW, de sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Voor sessies verder dan 10 km van mijn adres, reken ik €0,19 per kilometer.

Hoe kan ik jullie helpen?

Plan een gratis intake