Kindercoach Eefde (Zutphen)

Studio Rafiki is er voor ouders & kinderen die niet zo lekker in hun vel zitten.
Ik help jullie samen op weg.
Hieronder lees je meer over hoe ik jullie kan helpen.

Loopt jouw kind met continue spanning rond?
Heeft jouw kind vaak woede-uitbarstingen?
Paniekaanvallen? Huilbuien?
Is je kind vaak somber? Lusteloos?
Is jouw kind veelal in zijn/haar hoofd aanwezig en
uit verbinding met zijn/haar lijf?

Zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel?

In je kracht

Als kindercoach neem ik kinderen mee op ontdekkingsreis in hun lijf, naar de sensaties en emoties die het kind daar ervaart. In mijn sessies is de kracht van het kind het vertrekpunt.

Doordat de focus daar ligt, werken we wel aan een hulpvraag, maar zijn we niet constant bezig met iets negatiefs aandacht te geven (datgene dat niet goed gaat). Werken vanuit wensen en verlangens maakt dat dingen weer gaan stromen en je vooruit kunt in plaats van terug.

Ik werk vaak buiten, in de natuur, of bij de coachee thuis. Ik zet kinderyoga, Sherborne Bewegingspedagogiek en diverse coachspellen in tijdens de sessies.

Yoga, Sherborne Samenspel & natuurcoaching

Sherborne Samenspel is, net als yoga, lichaamsgericht. Een echt “doe”-methode, gericht op het vergroten van zelfvertrouwen bij kinderen en het versterken van de hechting tussen het kind en zijn/haar ouder(s)/verzorger(s). De spelletjes komen uit de Sherborne bewegingspedagogiek.

Geregeld neem ik het kind (of de kind en de ouder samen) mee naar buiten, de natuur in. In de natuur liggen prachtige metaforen voor onze ontwikkeling, onze gevoelens en binnenwereld, voor het oprapen.

Voor wie?

Lichaamsgerichte (natuur)coaching is voor kinderen die hun binnenwereld beter willen leren kennen. Voor kinderen die met continue spanning rondlopen. Voor kinderen met woede-uitbarstingen, paniekaanvallen, huilbuien. Voor kinderen die zich somber, gevoelloos of lusteloos voelen. Voor welke hulpvraag dan ook; ons lijf vertelt ons namelijk zoveel. Meer dan we kunnen bedenken met ons hoofd.

Als je van binnen iets oplost, of het er simpelweg even mag zijn (het is helemaal oké), is het gedrag daarna vaak anders of krijgt het meer betekenis. Met kinderyogacoaching leren kinderen te voelen, door het moment NU te ervaren. Want alleen het NU kun je voelen. En ze leren dat ze helemaal oké zijn, dat ze er mogen zijn

Hoe lang duurt een sessie?

45 minuten tot een uur.

Investering

• Intake € 50,-
• Sessie € 65,-

Prijzen zijn incl BTW, de sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Voor sessies verder dan 10 km van mijn adres, reken ik € 0,19 per kilometer.

Hoe kan ik jullie helpen?

Plan een gratis intake