Kinderyoga

Kinderen die zichzelf zijn, vanuit zijn/haar eigen kracht. Met kinderyoga wil ik kinderen dat bieden. Ik bied ze een uitreikende hand. Want er zijn veel kinderen die moeite hebben om inspanning en ontspanning af te wisselen. Door yoga zit je lekker(der) in je vel.

Lees verder
Yoga in de klas

Het is mijn verlangen kinderen, meesters en juffen kennis te laten maken met kinderyoga. Klassen die groter worden en prestatie- en leerdruk zijn dagelijks aan de orde. Kinderyoga kan je klas weer in balans brengen.

Ik geef lessen onder schooltijd, in de klas of het gymlokaal. Wekelijks, maandelijks, eenmalig tijdens een projectweek? Het kan allemaal. Of ik train het leerkrachtenteam om zelf rustmomentjes in te bouwen, zonder nóg een les aan het programma toe te hoeven voegen.

Lees verder
Yoga op school, boomhouding, samenwerken en plezier.
Wobbelyoga

Wobbelyoga is yoga met een balansbord: de Wobbel (Wobbelboard) en dat is een fantastische ontdekking. Houten speelgoed dat jong en oud beweegt. De Wobbel vergroot je lichaamsbewustzijn en stimuleert fantasie, balans, bewegen, kracht, spelen en ontdekken. Soms wordt de Wobbel een hoopje aarde, de andere keer klimmen we als een eekhoorntje in een boom of de Wobbel is als een zee.

Lees verder

Kinderfeestje

Wil jij kinderyoga of Wobbelyoga tijdens je kinderfeestje? Dat kan! Jij kiest een thema,  bijvoorbeeld een seizoen, Pippi Langkous, het strand, jouw lievelingsboek, een ballonavontuur, prinsen en prinsessen of een thema wat je zelf bedenkt.

Lees verder