Referenties

Dit zeggen klanten over Studio Rafiki

Mary-Ann, moeder van een coachee:
Monique is speels, doch doortastend. Ze heeft veel verschillende methodieken die lichamelijke veranderingen bewerkstelligen, in haar rugzak. Ze is betrouwbaar en invoelend.

Amanda van Korpelshoek:
Mijn kinderen genoten van de yoga bij Monique van Studio Rafiki. Na elke les, die op school werd gegeven, kwamen ze met mooie verhalen thuis. Verhalen over de dieren die ze na hadden gedaan, de zonnegroet, liedjes, massages… vol waren ze er van! Onze oudste van net 6 laat ons zien hoe hij mediteert en net zoals de aap Rafiki uit de Leeuwenkoning zit. Trots met zijn oogjes dicht en handen op zijn knietjes met zijn vingers tegen elkaar. Maar niet alleen over de yoga zelf zijn mijn kinderen meer dan te spreken maar ook vooral over yoga juffie Monique! Knuffels, verhalen en een beetje gekkigheid – het kon allemaal.  Als moeder, als mens vind ik Monique ook geweldig en ontzettend inspirerend! Ze is alles wat je zoekt in een yogajuf voor je kinderen: open minded, open hart, gewapend met kennis en ervaring, ze daagt je uit verder te kijken dan de eerste blik en met een warme lach.

Imke van Thiel:
Monique heeft een hele warme en liefdevolle energie die ze tijdens de lessen op zo’n mooie manier uitstraalt op de kinderen. Mijn dochters vinden het zo fijn om in haar aanwezigheid te zijn, spelenderwijs bezig te zijn met hun lijf en ademhaling en intussen ook nog lenig te worden  Ze vragen na de les vrijwel elke dag waarna ze weer mogen. En vooral de eindontspanning vinden ze heerlijk!

Maartje, moeder en deelnemer Ouder & Kind workshop:
De wobbelyoga van Studio Rafiki heeft mijn peuter en mijzelf laten lachen, vliegen, rusten en spelen! Monique creëerde een gemakkelijke en warme sfeer waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Alles mag en alles is goed. Dankjewel Monique!

Carola, medewerker van een stichting:
Monique gaf bij ons in Speeltuin Bankaplein een  workshop Wobbelyoga. Ze nam alles mee en maakte van een saai stuk tegels in een mum een vrolijke én rustige playground met tapijt en Wobbels. Ze bracht de kinderen een Wobbelyogafeestje met een feestelijk verhaal en fijne balansoefeningen. De kinderen genoten van het verhaal, de beweging en het ‘even anders’. Monique bedankt voor je liefdevolle en vooral begripvolle lessen. Sommige kinderen spraken geen Nederlands of Engels ook dat was geen probleem Monique trok ze gewoon mee in haar yogamagie.

Noelle van den Bergh, Eigenaresse en pedagoog van Kinderdagverblijf De Melkfabriek, Utrecht/ Groenekan/ De Bilt:
Kinderdagverblijf De Melkfabriek neemt al jaren kinderyoga af bij Studio Rafiki. Elk kindje krijgt bij ons wekelijks yoga en dat is een hele planning! Studio Rafiki neemt dit voor je uit handen. De lessen zijn zeer waardevol en voegen echt iets toe aan de ontwikkeling en de mate van ontspanning van de kindjes. Monique is zeer professioneel en elk kindje wordt echt gezien, dat is wat wij willen, zo fijn!

Roos, groepsleerkracht kleuters:
Monique is betrokken, lief, geduldig, ze straalt rust uit, is kundig, observeert en anticipeert op verschillen tussen kinderen (bv verschillend gedrag, verschillende behoeften, een kind dat nét even een andere benadering nodig heeft), verifieert bij de leerkracht wat het thema in de groep is maar ook met betrekking tot afstemmen op gedrag en ontwikkeling van kinderen.

Fatima van Alphen:
Ik heb samen met mijn dochter van 4 jaar Wobbelyoga gedaan bij Monique. Wat een heerlijke les. Monique is enthousiast en creëert een zeer fijne sfeer. We waren allebei enthousiast en verheugen ons op de volgende les!