Wobbelyoga

De Wobbel zorgt voor enthousiasme, verbeelding, balans, kracht…
Speel, lach, verwonder en groei!
Ken je het al? De WOBBEL.

Het is een fantastisch Nederlands product. Een houten balansplank die jong en oud beweegt. De Wobbel is echt open einde materiaal: je kunt er van alles mee doen: is het een glijbaan of misschien wel een schommel? Soms wordt het een hoopje aarde, de andere keer klimmen we als een eekhoorntje in een boom of de Wobbel is als een zee. De Wobbel maakt kinderyoga nóg uitdagender en speelser.

De Wobbelyoga workshops die ik geef, zijn:
* Voor ouder & kind samen: samen plezier maken, samen ontspannen, samen ontdekken, écht verbinden.
In de workshop heb je gegarandeerd plezier, krijg je volle aandacht en ga je weer naar huis met een dikke glimlach op je gezicht en ideetjes wat je thuis samen kan doen.
* Kinderfeestjes. Wil jij een kinderfeestje waarbij je lekker kunt bewegen én even chillen? Dat kan! We kiezen samen een thema en aan het einde van de workshop maken jullie nog iets om mee naar huis te nemen.

Monique is gecertificeerd WOBBELYOGAdocent.

Rooster

Momenteel staan er geen workshops gepland in verband met zwangerschapsverlof. Wil je kennismaken met Wobbelyoga? Laat het hier weten. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor een Wobbelyoga workshop, kinderfeestje of inspiratiemiddag.

Opgeven kan hier of via het formulier onderaan deze pagina.

Maartje, moeder en deelnemer Ouder & Kind workshop‘De wobbelyoga van Studio Rafiki heeft mijn peuter en mijzelf laten lachen, vliegen, rusten en spelen! Monique creëerde een gemakkelijke en warme sfeer waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Alles mag en alles is goed.
Dankjewel Monique!’

Inschrijven workshop Wobbelyoga

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”