Wobbelyoga

Wobbelyoga is een uitnodiging tot balans,
tot groei, tot verwondering.
Ken je het al? De WOBBEL.

De Wobbel (Wobbelboard) is een fantastisch Nederlands product. Een houten balansplank die jong en oud beweegt. De Wobbel is echt open einde materiaal: je kunt er van alles mee doen: is het een glijbaan of misschien wel een schommel? Soms wordt het een hoopje aarde, de andere keer klimmen we als een eekhoorntje in een boom of de Wobbel is als een zee. De Wobbelmaakt kinderyoga nóg uitdagender en speelser. Wobbelyoga vergroot je lichaamsbewustzijn en stimuleert balans, bewegen, kracht, spelen en ontdekken.

De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi’s, het past ook in mijn wens duurzaam te werken: de Wobbel is ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

De workshops die ik momenteel geef met Wobbelboards, zijn voor ouder & kind samen: samen plezier maken, samen ontspannen, samen ontdekken, écht verbinden.
In de workshop heb je gegarandeerd plezier, krijg je volle aandacht en ga je weer naar huis met een dikke glimlach op je gezicht en ideetjes wat je thuis samen kan doen.

Monique is gecertificeerd WOBBELYOGAdocent.

Rooster

Momenteel staan er geen workshops gepland in verband met zwangerschapsverlof. Wil je kennismaken met Wobbelyoga? Laat het hier weten. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor een Wobbelyoga workshop, kinderfeestje of inspiratiemiddag.

Opgeven kan hier of via het formulier onderaan deze pagina.

Maartje, moeder en deelnemer Ouder & Kind workshop‘De wobbelyoga van Studio Rafiki heeft mijn peuter en mijzelf laten lachen, vliegen, rusten en spelen! Monique creëerde een gemakkelijke en warme sfeer waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. Alles mag en alles is goed.
Dankjewel Monique!’

Inschrijven workshop Wobbelyoga

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”